IV edycja Konkursu Kulinarnego "Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro" w kategorii Profesjonaliści:
I miejsce - Grzegorz Adamarek i Michał Łakomy z Hotel Blue Diamond Trzebownisko
II miejsce - Patryk Stanewicz i Józef Podjasek z Hotelu Teodorka z Ciechocinka
III miejsce - Marcin Ćwik i Piotr Benedyk z Hotelu Puro w Poznaniu
Konkurs "Ryba z Roztocza":
I miejsce - Gospodarstwo Rybackie w Bełżcu - Karczma Rybna Karpiówka
II miejsce - Ośrodek Hodowli Ryb Łososiowatych "Pstrąg Roztoczański"
III miejsce - Zarząd Dóbr Smolin
II Konkurs dla Kół Gospodyń Wiejskich pn. "Spod Galicyjskiej Strzechy":
I miejsce - Koło Gospodyń Wiejskich z Narola Wsi za pstrąga w pokrzywie po wiejsku.
II miejsce - Koło Gospodyń Wiejskich z Rudy Różanieckiej za pstraga pieczonego
III miejsce - Koło Gospodyń Wiejskich z Lipska za pstrąga zapiekanego z ziołami
Fot. Izabela Fac /Kancelaria Sejmiku